• ナチュラルクッションピーリング/アカラン/ピーリングを使ったクチコミ(1枚目)
  • ナチュラルクッションピーリング/アカラン/ピーリングを使ったクチコミ(2枚目)
  • ナチュラルクッションピーリング/アカラン/ピーリングを使ったクチコミ(3枚目)
  • ナチュラルクッションピーリング/アカラン/ピーリングを使ったクチコミ(4枚目)

アカラン ナチュラルクッションピーリングの口コミ - 敏感肌におすすめのピーリング!Akaran natural cushion peelingーを使ってみました✨⁣

PR アカラン

Akaran natural cushion peelingーを使ってみました✨⁣ ⁣ 敏感肌の方にもおすすめなので☺️⁣ I recommend it to you if you have sensitive skin.☺️⁣ アガランさんのナチュラルクッションピーリングは名前の通りジェルのクッション性が高く、とっても滑らかなので摩擦を感じることなく優しい使い心地✨⁣ Agaran cushion peeling gel is gel cushion product can peeling your dirt at your face, feel so smooth after use and comfortable. ⁣ クルクルマッサージすると、ポロポロが出てくるのですがこのポロポロもマッサージ始めて数秒で出てきてくれるのであまり肌を擦らず済むので良い😍 洗顔後、肌がツルツルして毛穴が引き締まります。⁣ If you round massage at your face use this product the dirt will comes out with particle , it comes out just in a few seconds after you start massage so gentle, so it's good cut your time when peeling off your makeup. 😍 After washing your face, your skin becomes smooth and your pores become tight.⁣ ⁣ お水にもこだわって人肌のミネラルバランスに近いともいわれる「室戸沖海洋深層水」を使用し、気になる毛穴やくすみもまとめてスッキリOFFします。⁣ It made from deep water off the coast of Muroto, which is said to be close to the mineral balance of human skin, is used, and pores and combs of concern are collected and completely turned off.⁣ ⁣ パッケージング : 使いやすさならポンプタイプ😊⁣ 必要な分だけプッシュ💨プッシュ💨⁣ The packaging : easy to use with pump type, push it as much as you need. ⁣ .⁣ ぜひチェックしてみてお近くのお店で探してみてね!✨⁣ Please try it on and you can find it at nearby store ( in Japan)!✨⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣if you already try please comment below or follow my Instagram @momoyurikoo ( double o ) !! ⁣ ⁣ #アカラン#ピーリング#角質#毛穴#敏感肌#コスモニ#cosmoni