• Brighten in Facial Wash/REVISION SKINCARE/その他洗顔料を使ったクチコミ(1枚目)
  • Brighten in Facial Wash/REVISION SKINCARE/その他洗顔料を使ったクチコミ(2枚目)
  • Brighten in Facial Wash/REVISION SKINCARE/その他洗顔料を使ったクチコミ(3枚目)
  • Brighten in Facial Wash/REVISION SKINCARE/その他洗顔料を使ったクチコミ(4枚目)
  • Brighten in Facial Wash/REVISION SKINCARE/その他洗顔料を使ったクチコミ(5枚目)
  • Brighten in Facial Wash/REVISION SKINCARE/その他洗顔料を使ったクチコミ(6枚目)
  • Brighten in Facial Wash/REVISION SKINCARE/その他洗顔料を使ったクチコミ(7枚目)
  • Brighten in Facial Wash/REVISION SKINCARE/その他洗顔料を使ったクチコミ(8枚目)
  • Brighten in Facial Wash/REVISION SKINCARE/その他洗顔料を使ったクチコミ(9枚目)
  • Brighten in Facial Wash/REVISION SKINCARE/その他洗顔料を使ったクチコミ(10枚目)

REVISION SKINCARE・ラ ロッシュ ポゼ・CeraVeの洗顔料を使った口コミ -ピーリング洗顔 chemical exfoliant cleansing

ピーリング洗顔 chemical exfoliant cleansing 詳しくはポストに✨ See below for the English version. 朝とか夕方とか洗顔やメイクから時間が経つとどうしても余計な皮脂の酸化や水分不足などで顔がくすんでる😭しも黄色い... そんな時、私はマイルドな酸性のクレンジングを使うのが好きです💕 結果は最後の1まいにおさめてます。勇気があればぜひ見てね笑 In the morning or evening, when time passes after my facewash or makeup, my face inevitably look dull due to excess sebum oxidation and lack of moisture😭 In such cases, I like chemical exfoliating💕 @cerave Renewing SA Cleanser @larocheposayusa EFFACLAR @revisionskincare Brighten in Facial Wash ✔️Cerave Salicylic acid, ceramide, hyaluronic acid, and Contains niacinamide and vitamin D. Non-comedogenic, fragrance-free. The power of salicylic acid removes excess sebum, oil, and dead skin cells to tone up your skin. Contains ceramide to strengthen the skin's protective barrier while cleansing and exfoliating excess oil to prevent acne. (Not a Acne treatment). ✔️La roche posay 2% salicylic acid and lipohydroxy acid. A chemical exfoliator containing a combination of ingredients. CeraVe is designed to prevent dullness. It's interesting that La Roche-Posay explain to prevent and improve acne✨. The amount of the same ingredient depends on the balance of the formula and where you want it to work. ✔️Revision This item contains peeling ingredients with glycolic acid and salicylic acid, as well as vitamin C and vitamin E. It's similar to La Roche-Posay, but with artificial fragrance. It might bother some people! The goal is to tone up your skin! 今回もたくさんの方にお話しうかがってまとめました✨ありがとうございます😊 @tsubasa_salon_de_shine @mistralmariko @hayange_hayange @bihadado_official #skincare #スキンケア #スキンケア用品 #美容 #beautylover #美容 #ニキビケア #美容液 #オススメコスメ #美容好きな人と繋がりたい #skincareroutine #skincarelover #esthetician #アラフォー美容 #スキンケアマニア #skincarelover #salycilicacid #ピーリング #peeling #exfoliante #角質除去 #くすみ対策 #アラフォー #エイジングケア #やっぱりツヤ肌が好き