M・N・B・B アロマティックルーティン ネイルオイル TCの口コミ - NEW : Holy Grail of N

NEW : Holy Grail of Nail Care M·N·B·B Aromatic Routine Nail Oil Tranquil Citrus / M・N・B・B アロマティックルーティン ネイルオイル TC  ⁣(🇬🇧🇯🇵) ⁣ Glaze your cuticle with new products from BCL, M.N.B.B aromatic routine nail oil tranquil citrus (TC). ⁣ ⁣ It’s such a tough cold season for my nails and my hair. They become easy to dry and faint. One of my nail care is using this cuticle oil for making my nail, skin not easy to peeling and flaking. ⁣ ⁣ If you like to apply gel nail polish and you have the same issue with me, read to the end...⁣ ⁣ Based on calculations ISO16128 this cuticle oil is made from 100% pure natural oil. ⁣ ⁣ Made up of 8 scented essential oils and 6 kinds of moisturizing vegetable oil. It works quickly and effectively to soothe any soreness and immediately helped to soften hard skin around our nails which had reared its head in the chilly weather. ⁣ ⁣ It has a refreshing citrus scent and leaves the nails looking salon-fresh, and BONUS without any stickiness!⁣ ⁣ Lastly, applying cuticle oil every night before bed will help prevent these problems.⁣ ⁣ 💅🏻✨ If you snap it share with me on story!⁣ ⁣ ———⁣ ⁣ 元々爪が薄くて弱いから⁣ ジェルネイルで補強して乾燥しないように⁣ ハンドケア、爪ケアしてるつもりだっただけに⁣ ちょっぴり残念な気持ち⁣ ⁣ @bcl_company_official のM・N・B・B⁣ アロマティックルーティン ⁣ ネイルオイル TC⁣ の新製品を使ってみました⁣ ⁣ 自然由来指数100%(水を含まない)ISO16128に基づき算出。⁣ 自爪のすこやかさを考え、余分なものを加えず自然由来成分のみを使用した�ネイルオイルです。⁣ ベタつかない使い心地で、爪と指先にうるおいとツヤを与えます。⁣ ⁣ オイルは割とサラサラ目で⁣ トランキルシトラス匂い🍊⁣ ⁣ ぬるぬるにはなりませんが、オイルなので⁣ 夜寝る前に使用するのをおすすめします🌙⁣ ⁣ ( ⸍ɞ̴̶̷ ·̫ ɞ̴̶̷⸌ )Follow me for Beauty and Japan Life Storyー°ʚ♡ɞ°⁣ ⁣ ⁣ ♡ Product launching on October,2022⁣ 🍒Product Origin: Japan⁣ 💸 ¥1,210 (tax included) 9ml 商品コード : PC-01299⁣ 🛒 Japan drugstores , PLAZA, LOFT, Don Quijote⁣ 💖 Product Shelf Live: 3 years from the manufacturing date (unopened condition)⁣ 🐣 PR-Ambassador⁣ ⁣ ⁣ * 8 scented essential oil : ⁣ Orange Peel Oil, Kabosu Peel Oil, Lemongrass Leaf Oil, Bergamot Fruit Oil, Majorana Leaf Oil, Clove Bud Oil, Mandarin Orange Peel Oil, Lavandula Hybrida Oil.⁣ ⁣ 6 kinds of moisturizing vegetable oil ⁣ Avocado oil, rice bran oil, almond oil, jojoba seed oil, camellia seed oil, salvia hispanica seed oil #MNBB #自爪感ネイル#育爪#ネイルオイル #BCLコスメ #BBAレビュー

ネイルオイル・トリートメントランキング

ネイルオイルランキング第5位

ネイルホリック

リペア セラム

ネイルオイルランキング第6位

先が細いからピンポイントに塗れて便利!

CHANEL

ユイル ア オングル

ネイルオイルランキング第7位

セラム ネイル オイル アブリコ

ネイルオイルランキング第8位

筆になっているのでオイルをつけやすいです🥺 香りもいい匂いで気に入っています!

アンドネイル

ネイルベッドオイル

ネイルオイルランキング第9位

自分で育爪出来ないかなと調べて♪爪の形が少し変わってきてるような…♡

カントリー&ストリーム

ネイルトリートメントオイル

ネイルオイルランキング第10位

ネイルオイルのランキングをもっと見る

YURIKOさんの人気クチコミ

商品詳細情報M・N・B・B アロマティックルーティン ネイルオイル TC

M・N・B・B
全体ランキング
年代別ランキング
  • 9ml: 1,210円
自爪と心に、アロマとろり 100%自然由来 ネイルケアオイル 8種の精油ブレンドが織りなす穏やかな空気感の中で、 香りを楽しみながら自爪と向き合うネイルケアルーティン。 ○100%自然由来 自然由来指数100%(水を含まない) ISO 16128に基づき算出 ○角層まで素早く浸透 うるおって、べたつかない 快適な使い心地 ○香る8種の精油 オレンジ果皮油・カボス果皮油・レモングラス葉油 ・ベルガモット果実油・マヨラナ葉油・チョウジ芽油・マンダリンオレンジ果皮油・ラバンデュラハイブリダ油 ○うるおう6種の植物オイル・アボカド油・コメヌカ油・アーモンド油・ホホバ種子油・ツバキ種子油・サルビアヒスパニカ種子油 <トランキルシトラスの香り> <ご使用方法> 〇爪や爪周りの甘皮、ハイポニキウムに適量を塗布し、  指先でマッサージするようになじませます。 〇ネイルカラーやジェルネイルの上からもお使いいただけます。
スタイリングライフ・ホールディングス BCL カンパニー
2022/10/11